نماهنگ گل های ایران درمرحله گروهی جام ملت های آسیا۲۰۱۵

[RB:Rozblog_Js]
لوگو وب سایت

نسیم قدر

نسیم قدر
جدید ترین تولیدات نسیم قدرNEW!
  1. هشت فصل
    ارسالی 1395/05/19
  2. اجرا گروه نسیم قدر
    ارسالی 1395/05/19
  3. شهید آوینی
    ارسالی 1395/05/08
  4. گروه نسیم قدر
    ارسالی 1395/05/08
  5. اجرای سرود عیدانه گروه نسیم قدر
    ارسالی 1395/05/06
  6. اجرای گروه نسیم قدر بمناسبت روز حجاب و عفاف
    ارسالی 1395/04/23
  7. گروه هنری نسیم قدر
    ارسالی 1395/04/23
  8. اجرای گروه هنری نسیم قدر به مناسبت روز قدس
    ارسالی 1395/04/23
  9. مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فیلم مدافعان
    ارسالی 1395/04/10
  10. در اختتامیه نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم در سالن همایش های صدا و سیما
    ارسالی 1395/04/10
  11. اجرای زنده گروه نسیم قدر در برنامه کوی محبت شبکه دو
    ارسالی 1395/04/10
  12. ررسی نماهنگ های مختلف مدافعان حرم از جمله نماهنگ ارغوان کاری از گروه نسیم قدر در اخبار ۲۲:۰۰ این نم
    ارسالی 1395/04/10
  13. نماهنگ انقلابی گروه نسیم قدر به مناسبت آغاز دهه فجر
    ارسالی 1393/11/12
  14. پیشوازهای همراه اول گروه نسیم قدر
    ارسالی 1393/11/08
  15. نماهنگ گروه نسیم قدر به مناسبت میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی
    ارسالی 1393/11/04
  16. سرودسیدالکریم
    ارسالی 1393/11/03
  17. نماهنگ گل های ایران درمرحله گروهی جام ملت های آسیا۲۰۱۵
    ارسالی 1393/10/30
تولیدات نسیم قدر
×
اطلاعیه متن اطلاعیه را از تنضیمات بلوک های دلخواه به دلخواه تغییر دهید :)
گروه هنری نسیم قدر تولید کننده نماهنگ ارغوان +


1- روش معمول، خواندن گروهی، ترانه ای است با ریتم و آهنگ منطبق بر متن.

 

2- اجرای سرود – نمایش، معمولاً در این روش دو گروه اجرا را در دست می گیرند، گروه اول سرود را می خوانند و گروه دوم بنا بر متن سرود و آهنگ نمایشی اجرا می کنند، البته این نمایش ها معمولاً کوتاه هستند و کلامی بیشتر از متن سرود ندارند.

 

3- همخوانی های اشاره ای: حتماً سرود های بچه هایی که نا شنوا هستند را دیده اید، نوعی همخوانی با حرکت دست و ایما و اشاره با ریتم و آهنگ. این نوع سرود برای بیننده که خود نا شنوا نیست، هم، زیبا و تأثیر گذار است، زیرا سکوت اجرا کنند گان خود بیان گر حرفهای بسیاری است. علاوه بر این الهام گرفتن از این روش برای تمرین با بچه های دبستان مفید است، به این صورت که یکسری اشاره ها را بین آن ها و رهبر گروه معین می کنیم با اجرای آن اشاره ها به آن ها در حفظ و یادآوری متن سرود کمک می شود، حتی اجرای این اشاره ها در حین سرود توسط بچه ها حرکت و پویایی ایجاد می کند. انجام دو فعالیت در یک زمان تمرکز کودکان را در این سن بیشتر می کند، مخصوصاً که یکی از فعالیت ها حرکتی باشد، معمولاً دانش آموزان دبستانی تمایل به حرکت دارند و ایستاندن آن ها در یک جای ثابت، مشکل ساز است، وقتی قرار می شود اجرای اشاره همزمان با همخوانی داشته باشند به این میل آن ها پاسخ داده می شود.

 

4- یک نوع همخوانی، زبان بدن و آهنگ است، در این کار برای آهنگ ها، متن های حرکتی نوشته می شود (توضیح حرکت)، چند سالی است که این روش در مدارس اجرا می شود و با استقبال خوبی هم مواجه شده، در این کار مهمترین مسئله هماهنگی حرکات گروه با هم است.

سه شنبه 9 دی 1393برچسب:گروه سرود,گروه تواشیح,سرود,تواشیح,گروه سرود همخوانی,نسیم, نسیم قدر,قدر,سید ضیا محسنی,گروه سرود نسیم قدر, 2374 بازدید

هر نوع همخوانی، با ریتم و آهنگ را می توان سرود نامید،

در اجرای سرود هماهنگی اعضاء گروه بسیار مهم است و این هماهنگی، مگر با تمرین های پیاپی اتفاق نمی افتد، نوع دیگر هماهنگی، همزمان بین ریتم آهنگین و صوت گروه است، این مورد همزمانی نیز با شناخت گروه از لحظه های مکث و شروع امکان پذیر می شود.

 بهترین تمرین برای این کار گوش دادن به آهنگ با کلام و تطبیق آن با آهنگ بی کلام سرود است. یادتان باشد قبل از شروع تمرین حتماً متن سرود را از روی آهنگ با کلام بنویسید. راه دیگر برای ایجاد هماهنگی بین ریتم و خوانندگان و بین اعضاء گروه، استفاده از شخصی به عنوان رهبر گروه است، این شخص همان کسی است که جلوی گروه و پشت به بینندگان می ایستد و با حرکت دست و... گروه را در شناخت لحظه های شروع و مکث راهنمایی می کند. این راه جایی را برای خطا در خواندن نمی گذارد.

 

سه شنبه 9 دی 1393برچسب:گروه سرود,گروه تواشیح,سرود,تواشیح,گروه سرود همخوانی,نسیم, نسیم قدر,قدر,سید ضیا محسنی,گروه سرود نسیم قدر, 399 بازدید

انواع سبک های موسیقی

علی رغم آنکه در دنیای موسیقی سبک های بی شماری وجود دارند، با این وجود این امکان نیز وجود دارد تا این سبک ها را در چهار چوب مقولات بسیار کلی تری طبقه بندی کنیم، در اینحا به اختصار چند نوع از این سبک ها و زیر سبک های رایج در موسیقی را مورد بحث قرار داده ایم: . . .

 

Classic Music / Art Music

عبارت موسیقی کلاسیک به طور عام به مجموعه عظیمی از سبک ها و فرم های مختلف اما در ارتباط با هم اشاره دارد. موسیقی کلاسیک در حالت کلی خود تنها به معنای موسیقی کلاسیک اروپایی می باشد.
البته در پاره ای از موارد از این اصطلاح برای اشاره به موسیقی سنتی دیگر ملل نیز استفاده می گردد و ترکیباتی چون Indian Classical Music یا Chinese Classical Music ابداع می گردد. از موسیقی کلاسیک نمی توان تعریف دقیقی ارئه کرد، اما به طور خلاصه باید گفت آثار این سبک همگی توسط موسیقیدانانی خلق می شود که به طور ویژه و بسیار تخصصی در ارتباط با علم موسیقی آموزش دیده اند. اثر موسیقی کلاسیک همگی بر اساس قواعد علمی موسیقی پدید می آیند. Art Music اصطلاح دیگری است که به شکل گسترده ای برای توصیف موسیقی کلاسیک و دیگر شیوه های جدی و هنرمندانه به کار می رود. این عبارت به خصوص در اواسط قرن بیستم رواج یافت و از آن برای توصیف هر نوع موسیقی اعم از غربی یا شرقی استفاده می شود. در باور عامه عبارت موسیقی کلاسیک عموما با آثار ارکسترال اشاره دارد

ادامه + دانلود دو شنبه 8 دی 1393برچسب:گروه سرود,گروه تواشیح,سرود,تواشیح,گروه سرود همخوانی,نسیم, نسیم قدر,قدر,سید ضیا محسنی,گروه سرود نسیم قدر, 384 بازدید